Blandet

Brug for ekstra kontanter? -sms lån kan hjælpe dig

Hvis du opdager, at du har et pludseligt behov for kontanter, et akut behov, så en sms lån kan være lige, hvad du har brug for. Disse lån er nu tilgængelige mange steder, og man kan være til rådighed for dig online. Her er hvordan du kan få de kontanter, du har brug for hurtigt.

En sms lån kan nemt opnås-enten i en kontantforskud type butik, eller online. I de fleste tilfælde kan du få op til omkring $1.500 med omkring en 10 minutters ansøgningsproces. Nogle långivere vil begrænse lånet til $1.000.

Det eneste, du har brug for at få din sms lån er, at du har arbejdet på samme sted for omkring seks måneder, og gøre over $1.500 hver måned. Nogle sms lån långivere kræver kun, at du gør $1.000 per måned. Du behøver ikke at tilbyde noget som sikkerhed, og du behøver heller ikke at bekymre dig om en kreditvurdering. Långiver vil ikke tjekke din rating på alle-så det gør ikke noget, hvis din kredit er god eller dårlig.

Nogle sms lån, som kræver faxer sendes til dem, vil kræve dokumentation for beskæftigelse. Generelt vil de have dig til at faxe dem kopier af din seneste beskæftigelse løn stubbe som bevis for din ansættelse.

Ud over det, skal du have en checkkonto. Du har brug for dette af to grunde. Den første er, at de vil ønske at deponere dine penge i det, og det kontrollerer også, at kontoen er aktiv. En anden grund er, at de kan få deres penge tilbage. For at gøre dette, vil du enten nødt til at skrive en check, der er fremdateret for det fulde beløb, eller godkende dem til at trække pengene direkte ud af din konto på dagen lånet er forfalden til fulde.

Hvis du aldrig har haft en sms lån før, så her er et andet incitament for dig at få din hurtigt. Nogle långivere vil faktisk lade dig få din første sms lån med deres selskab gratis! Det er som et gratis lån. Selvfølgelig, du bliver nødt til at læse det med småt på lånet for at se, om denne långiver er en af dem, der vil gøre dette for dig. I første omgang vil du kun være i stand til at låne små mængder af kontanter, som kunne være op til omkring $400 på den første.

Når du får dit lån, og du finder ud af, at du stadig ikke er klar til at betale det tilbage-der er en mulighed. Alt du skal gøre er at rulle det over ved at betale den aktuelle rente, der skyldes. Det betyder dog, at nye renter vil blive opkrævet-svarende vipbanks til det første beløb af renter. Selv om det er der, hvis du har brug for det, vil du ønsker at undgå det, hvis det er muligt, fordi nu din interesse er fordoblet. Dette er grunden til en sms lån er en god ting-er tilfælde af nødsituation.

Mange sms lån websider kan nemt findes online. Du vil gerne se over de forskellige reklamer for at vælge en, der har den laveste interesse, og de bedste vilkår. Renten vil variere fra 15 til 30%, og mængden af tid, du har til at tilbagebetale lånet kan også variere mellem to uger til en måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *