Blandet

Valg af medicinske transskription som en karriere

Medicinsk transskription er en af deres karriere, hvor du enten hader det eller elsker det. Jeg har været en medicinsk transcriptionist i lang tid og stadig elsker, hvad jeg gør. Jeg nyder den kontinuerlig læring, sætter en ære i mit arbejde og synes det er helt fantastisk.
Men hvad vil det være ligesom for dig?
Hvis du overvejer en karriere i medicinsk transskription her er et par ting at overveje:
Nyder du arbejder på din egen?
Uanset om du arbejder uden for hjemmet eller hjemmefra, er dette en karriere, hvor du bliver nødt til at være selvstændige disciplineret. Du er overladt til at producere dit eget arbejde og vil ikke have nogen kigger over din skulder.
Har du et godt greb om det engelske sprog?
Du skal have en god forståelse af engelsk og grammatik. Grammatik du kunne lære gennem en klasse, men hvis du har problemer med at forstå talt dansk, så måske du kunne tage en klasse til at forbedre dine sprogfærdigheder før du starter din MT kursus.
Vil jeg være i stand til at sidde foran en computer for længere perioder?
Medicinsk transskription handler om at skrive. Du vil sidde foran en computer i timevis ad gangen transskribere dokumenter.
Har jeg brug for en social karriere?
Medicinsk transskription er ikke den mest sociale karriere derude. Du vil netværk og møde andre MTs, men mens du arbejder du vil være på din egen at koncentrere sig om dit arbejde, og du kan ikke føre en samtale mens transskribere.
Så om du arbejder hjemmefra eller på et kontor, vil ikke du virkelig bruge en masse tid involveret med andre mens du arbejder.
Jeg gode forsker eller villige til at lære?
Som en MT, du virkelig vil udvikle din forskning færdigheder og bliver meget ressourcestærke! Du bliver nødt til at finde medicin og vilkår du ikke forstår eller ikke kan klart gøre ud. Dette vil tage nogle tænkning og opfindsomhed fra din side.
Vil jeg være i stand til at anvende sund fornuft?
Du vil finde dig selv i mange situationer som en MT, hvor du virkelig nødt til at tænke uden for boksen. Du vil finde dig selv anvende sund fornuft på daglig basis. Der er ingen præcise 100% formel i medicinsk transskription. God sund fornuft vil virkelig hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.