Generelt

Sådan hjælper fagforeninger alle arbejdstagere

Begge understregede, hvor langt fagforeningerne nu bevægede sig i miljøspørgsmål og kampagner, fra en fortid, hvor denne debat ofte havde fokuseret på job for enhver pris. Jeg vil miste 20% af min løn, når sequester starter, fordi vores regering ikke kan stoppe med at bruge penge, at det ikke har, og nu mængden af ammunition, de har købt, er op til 2 milliarder runder. Nu kan vi fortælle, at nogle af de påstande Main Stream Media sagde var intet andet end hype kommer til at bære frugt. Som jeg har sagt fra begyndelsen medierne er ikke for folket; Det er for en ideologi, der vil ødelægge vores land.

Ikke alle er velbevandret med de procedurer, lov eller arkivering trop.

Fagforeninger er bange for, at dette vil føre til betydeligt færre midler til rådighed for fagforeninger, et medlemskab af en af fagforening og et fald i fagforeningsmedlemskab satser. På den ene side har igangværende angreb fra anti-union styrker lammet fagforeningernes organisatoriske modeller i, hvad der var arbejdskraft højborge, herunder Wisconsin og Michigan. 11, og ved at sammenligne foreslåede ændringer af Wisconsin lov til faktiske TQM mål, kan det kaste mere lys end varme på dette punkt. Ikke alle er velbevandret med de procedurer, lov eller arkivering trop. I et tidligere indlæg forklarede jeg, hvordan droner kan bruges mod lovlydige amerikanere og et Hvide Hus, justice embedsmand forsvarer brugen af droner på den amerikanske offentlighed. Jeg forsøgte at søge i DHS styrende dokumenter (du kan et par år tilbage), men de er ikke åbne for offentligheden længere. Hvis nogen er åben for alle synspunkter, er dette pr. definition en liberal.

Har du nogensinde mærke til den “liberale” crowd er vel at være den ene for åben og fri diskussion, og hvis du løber ind i en sand liberal det er, hvad der vil ske. Når den særlige stedorganisation har til hensigt at udføre det, er tidsfordriv i forskellige autonome boligområder ofte scenarie præsenterer og også karriere apps helt udnytte digitale midler, den særlige ansvarlige bekræftelse skal behandles i retning af Express Occupation Open Support. ANF statssekretær Mark Olson sagde, at han havde et mandat til aktionen, med en undersøgelse, der viser 96 procent af sine medlemmer støtter gå fra jobbet. En kongresdelegation besøgte Bessemer tidligere i marts og senator Bernie Sanders, en Vermont demokrat, ned på området fredag for at afholde et møde med arbejdstagere og støtte organisere push.

Hvad vi også har kører under de fleste folks radarer ser det ud til er en “Shadow regering”, som senator Daniel Inouye (D) advarer os om. Jeg prøvede at finde en artikel på deres hjemmeside (som har forstand blevet fjernet), som talte om, hvordan FEMA kunne komme ind i dit hjem under en naturlig eller menneskeskabt katastrofe og tage mad eller forsyninger, du har gemt til netop denne type af en lejlighed. Der er god praksis, som jeg støder på både i Det Forenede Kongerige og internationalt, men det er rigtigt at sige, at store dele af fagforeningsuddannelsen destillerer information, som drejer sig om repræsentantens rolle snarere end aktivisten. På plussiden anses løn, erhverv og arbejdsgiverkarakteristika , herunder identifikation af fagforeningsstatus – for at være mere nøjagtige i arbejdsgiverbaserede data.