Forsikring

Sådan downloades lydbøger frit

Lydbøger, som du kan downloade gratis, er en stor velsignelse, især hvis din tidsplan er optaget, eller du har børn eller arbejde. Du skal dog være forsigtig, da det også kan vise sig at være en forbandelse, hvis den ikke forvaltes korrekt. Selvom mange bliver afhængige af disse lydbøger, udvikler andre dårlige vaner. Du skal være opmærksom på de potentielle farer, og hvordan du maksimerer lydbogs downloadens nydelse. Nedenfor vil jeg diskutere fordele og con af lydbog downloads.

Lad mig først vise dig, hvordan du kan få en gratis lydbog. Der er mange websteder, der tilbyder lydbøger gratis. Nogle mere effektivt end andre. En online lydbog bibliotek er et eksempel på et sådant sted. Søg efter “gratis lydbøger”, og du vil se tusindvis af resultater. Hvert resultat linker til forskellige websteder, hvor lydbøger er tilgængelige. Dette er en fremragende måde at se, hvilke titler der i øjeblikket er tilgængelige.

Du kan også undersøge et computerprogram, hvis du vil finde det rigtige sted at starte. Jeg har personligt prøvet flere af de mange pc-programmer til rådighed på internettet. Disse programmer konverterer de filer, du henter, til tekstfiler, der er lette at forstå. Du kan derefter overføre dem til computeren med et hvilket som helst overførselsprogram eller en hvilken som helst cd-rom. Disse gratis lydbøger downloade programmer vil spare dig masser af tid, da de konverterer filerne til tekst, før du henter dem til din computer.

Disse applikationer er gode, fordi de giver dig mulighed for at vælge, om du vil læse i liggende retning eller stående retning. Folk elsker at læse bøger i landskabsorientering. Hvis du vil ændre læseretningen på computeren, skal du bruge det gratis program til hentning af lydbøger til at vælge “angiv læsestilling for stående stående format”. En anden funktion, du måske vil holde øje med, er muligheden for at læse i liggende tilstand eller stående tilstand i liggende. Du kan også læse en hvilken som helst bog på samme måde som normalt.

Hvis du kan lide ideen og ønsker at være i stand til at lytte til lydbøger, uanset hvor du er, men ikke har en internetforbindelse hurtigt nok eller ikke ønsker at købe bøger, kan du overveje at downloade dem til din computer via din iPod eller anden medieafspiller. Download Audible-appen gratis fra Apple App Store. Denne app giver dig mulighed for at downloade og lytte fra ethvert sted, du vælger. Du kan downloade appen ved at gå til sektionen Bøger. Find din yndlingstitel. Klik på titlen for at gemme den.

Dine lydbøger kan nu downloades. Du kan lytte til dem, mens du pendler, studerer, eller endda når du studerer til en eksamen. Lydbøger er meget nemme at bruge. Du vil snart se, hvorfor lydbøger blev så populære gennem årene. Med en anstændig internetforbindelse og nok lagerplads kan du begynde at downloade bøger til din Windows-pc.