Blandet

Job søgning erfaringer fra den Super Bowl

Super Bowl er et spil, men ligesom sport i almindelighed, det giver nyttige liv lektioner, som vi kan tage med os… Hvis vi kun ser under overfladen. Som jeg iagttog spillet, så jeg en række ting. Hvor mange har du se?
1. vinder er en holdindsats. De hold, der gør det til spillet få ikke der ved et uheld. Der er hold af planlæggere og ledere, der konstant evaluering afspillerens ydeevne og udfører konkurrencedygtige analyse af holdet og sine evner med andre. Spejdere søger for at forbedre den. En GM ser på udkast og afspiller koster for at se, hvor han kan forbedre. Undervisere og læger er ved at gennemgå lægeundersøgelser. Og så trænerne begynde at blive involveret.
Du skal kigge på din egen karriere på samme måde forud for hvornår du skal gøre ændre. Hvad er markedet som for hvad du gør? Du excel, er du almindelige eller under gennemsnittet? Hvad kan jeg gøre for at opgradere min færdigheder før management starter på udkig efter lavere omkostninger alternativer? Hvad er mit virkelige værdi (og forstå der er en ændring af finde både op og ned)?
2. det er vigtigt at netværket om at udvikle tætte og effektive relationer med andre fagfolk i dit område. Når ledelse begynder at lede for at ansætte nye spillere, arbejder de med spilleren agenter, som de ofte kender fra andre forhandlinger. Det gør ikke processen glattere for alle?
3. angreb din søgning som dit liv afhænger heraf. Hold kommer ofte ud at angribe deres modstander på lovovertrædelse og forsvar. Du skal angribe din søgning med vildskab og ikke tilfældigt.
4. Hvis planen ikke fungerer, foretage justeringer. Begge hold Angiv omklædningsrummet med konkrete tilbagemeldinger om deres plan og hvordan det i orden eller ikke i orden. Hvis din plan ikke er i orden samt du ligesom, ændre det ved hjælp af feedbacken får du, ligesom professionelle gør. Analysere hvad der virker og hvad der ikke er og tilpasse.
5. hold hovedet om dig. Det er én ting at spille med en masse følelser på området, men det er svært at opretholde i 60 minutter. Både Eagles og Patriots kom ud med aggressive blitzes tidligt i spillet og angribe lovovertrædelser før afvikling ind i en rytme. Du kan starte søgningen med en masse inderlighed i jobsøgning, men du skal huske, at en søgning kan tage lang tid. Du skal styre dine følelser til en 60 minutters spil og ikke blot den første kvartal.
6. Prøv ikke at være forudsigelig. Et fodboldhold, der kører de samme spiller i den samme rækkefølge eller under de samme omstændigheder bliver forudsigelig og andre hold lære, hvad de vil gøre og vil ud udføre dem.
7. stor fejl kan være kritisk. Det er én ting at blive besejret på en spiller eller en serie. Det er en anden til at gøre en dårlig opkald og overlades udsat for en stor spiller på et kritisk tidspunkt som patrioter gjorde at lade ørne tilbage i spillet med et 30 yard touchdown sent i spillet. Når du kommer til slutningen af søgningen, er det bedst at have en agent, forhandle for dig, i stedet for orlov du udsat for dine egne følelsesmæssige whipsawing; Hvis du ikke er at være repræsenteret af en, prøve at få input fra betroede rådgivere med reel viden (ikke din onkel, der kender intet om din branche, men har gode intentioner).
8. planlægning begynder så snart spillet er slut. Så snart holdene gik uden for banen, kan jeg forsikre at begge vil være planlægning for Skift til næste sæson og vil tage skridt til at afhjælpe opfattede svagheder. Hvad det betyder for dig er at du fortsætter din karriereudvikling, træning og netværk, selv når du lige har startet et job. Den tid, når du har de fleste gearing i en forhandling er jo, når du ikke har brug for et nyt job.
Hvis du har andre forslag, e-maile dem til mig på nymtj@optonline.net og vi vil sende dem til ham.
Jeff Altman
Begreber i personale
jeffaltman@cisny.com
© 2005 alle rettigheder forbeholdes.
Andre artikler af Jeff Altman, gå til www.newyorkmetrotechnologyjobs.com; hjælp til ansættelse af personale, email Jeff og lade ham vide, hvordan man bedst nå dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.