Blandet

Hvordan man vælger en stor kamera foretage en opringning

Liste over funktioner
Kameratelefoner er handy, og de tilbyder de fleste funktioner af enhver form for celle foretage en opringning på markedet. Listen over tilgængelige funktioner på en kameratelefon er virkelig forbløffende for sådan en lille produkt. Her er en prøve liste:
Internetadgang, bedre farveopløsning, forbedret lydkvalitet, multi medier besked (MMS), zoom ind/ud, videooptagelse kapaciteter (korte klip, ingen film), højttaler telefoner, FM-radio, MP3-afspillere… og alle de andre kapaciteter du associere med stor mobiltelefoner.
Hver store celle foretage en opringning producent har en kamera foretage en opringning på markedet. Mens nogle producenter siger deres kameratelefoner er den nyeste og største, har alle kameratelefoner begrænsninger i forhold til almindelige kameraer. Hvis du har drømme om at tage billeder på i farten og sende dem til bedstemors hus, Sammenlign, sammenligne, og derefter sammenligne funktioner igen før du køber din kameratelefon.
Billedkvalitet
Billeder på kameratelefoner kan være fuzzy, forvansket eller underlig. Kameratelefoner har ikke samme kapacitet til klarhed og rum som dit gennemsnitlige digitalkamera. Se specs på telefonen til at se beslutning. På nyere modeller, 640 X 480 pixels er normen. Derimod er digitalkameraer bedømt efter millioner af pixels. Sørg for at du har nok plads til at gemme et par billeder. Du skal vide, hvor mange billeder du kan holde på telefonen ad gangen. Normalt er omkring 30 små billeder muligt.
Afgift
I celle foretage en opringning industri synes enhver ny funktion at have en ny afgift. Vær opmærksom på hvor lang tid det tager for at sende et billede fra din telefon. Tjek din serviceaftale til at se, om den tid, det tager for at sende et billede via internettet vil blive fratrukket din minutter, eller hvis et månedligt gebyr er forpligtet til at sende billeder fra kameratelefonen. Under de bedste planer betaler du et månedligt gebyr for at sende ubegrænsede mængder af billeder.
Belysning
Tage billeder hvor der er masser af lys. Nogle af de nyere modeller har en indbygget i flash og det gør en enorm forskel i kvaliteten af billederne.
Kompatibilitet
Kameratelefonen skal være kompatibelt med dit netværk. Spørg tjenesteudbyderen, hvis du er i markedet for en ny telefon. Hvis du køber en kameratelefon med en mobiltelefon plan, bør web forhandler have en form for sammenligning diagram til at vise dig, hvilke telefoner er anbefales eller understøttes af netværket. Kigge efter MMS kapacitet. Multimedia Messaging er forpligtet til at sende billeder og modtager dem fra andre mobiltelefoner.
Batterier
Blinker kan suge livet ud af din mobiltelefon batteri. Jo længere taletid på din mobiltelefon, jo bedre vil det være stand til at stå til alle dine kamera telefon ekstramateriale.
For at få den bedste værdi på en kameratelefon, købe et mærke, der er kendt for at have de bedste mobiltelefoner. Hvis en virksomhed tilbragte deres tid og forskning bestræbelser på at producere en fremragende telefon, vil de gøre det samme, når det kommer til at gøre kameratelefoner. Som med andre elektronik, du får højere kvalitet, bedre lyd og bedre billeder som prisen går op.
Men et godt tilbud på kameratelefoner kan findes på nettet. Vide fakta om kapaciteter af kameratelefoner, beslutte, hvor meget du vil bruge og shoppe rundt. Hvis du er på et budget, kan du få en kameratelefon i $50-$150 prisinterval, hvis telefonen er købt med en serviceplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.