Blandet

Et Podium er No plads til en projektor

Husk de dage, når præsentationer før et publikum bestod af kedeligt foredrag fortalt fra et podium mens nogen klikkede dias eller flyttet transparenter? Verden har ændret. Både i undervisning og business er præsentationer nu mere synlig, mere interessant, mere dynamisk.

Og møbelindustrien har hoppede om bord. Ikke længere har du brug for en anden person til at køre Power Point projektoren for dig. Ikke mere at dreje rundt for at sikre, han/hun skiftede diasene på det rigtige tidspunkt. Du kan gøre det hele selv med en projektor vogn — noget ingen Universitet foredragssal, konferencecenter eller mødelokale bør ikke.

Så hvad er en projektor vogn? Vi fandt en glimrende designet projektor vogn fra Versa tabeller, kaldet projektor Fusion Laptop vogn. Fås i to farver og for under $300, projektor Fusion Laptop vogn giver fire forskellige overflader designet til at hjælpe dig med at holde præsentationen organiseret. Først er en justerbar, pole-monteret laptop bakke med en hævet læbe og låsemekanisme til at holde din bærbare computer sikkert hvor det skal være — ved hånden! Justere den bærbare computer til din mest komfortable stående eller siddende højde og styre den bærbare computer selv. Desuden tilbyder vognen også tre mere justerbar platform bygget fra high-density træ; ideel til at holde en projektor, udskrevne uddelingskopier, visuelle hjælpemidler og meget mere. Stellet er fremstillet af indridse-resistent stål og hele vognen er monteret på væske-let rullende hjul. Hjul også låse, holde din indkøbsvogn i sted selv på ujævne overflader.

Basere opbevaring bakker og kabelstyring enheder kan tilføjes til et symbolsk beløb giver dig endnu mere lagerplads og lettere kabel organisation. Vognene passer nemt ind i et skab eller opbevaring plads når den ikke er i brug. Platformene kan tilføjes eller fjernes efter behov og justere uafhængigt, giver brugeren mulighed for at tilpasse efter behov for sin præsentation. Platformene, som bakken laptop også rotere omkring den centrale pol, så de er perfekte for højrehåndede eller venstrehåndede.

Vis de højttalere du inviterer til dit spillested, der interesserer dig deres komfort ved at give dem alt hvad de behøver at give en vellykket præsentation.

Podier er stor for debatter, men med dagens forretning og uddannelse tendenser hælder mod visuelle, en laptop fusion vogn er perfekt til enhver højttaler. De er også ideelle til messer, medicinsk kontorer og detailbutikker.

Flere producenter af computer møbler er nu tilbyde lignende produkter, men omvendt tabeller projektor Laptop Fusion vogn bærer omvendt no-besvær, livstidsgaranti og skibe for helt gratis til enhver kunde i sammenhængende USA. Versa tilbyder også en mængderabat på dette produkt — som alle deres produkter — hvilket er en stor bonus for institutioner som hoteller, konferencecentre og universiteter, som skal give flere auditorier eller mødelokaler.

Tilgængelige i varm grå eller sort flod, farverne er fryd for øjet. En yderligere pole-monteret monitor arm kan føjes til et gebyr, men vognen er virkelig funktionel uden det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.