Blandet

5 trin til kontinuerlig procesforbedring

Første del af at skabe veldefinerede processer serie

Hvad hvis din salg steg fra $100.000 til $110.000 pr. dag og din fortjeneste steg fra $10.000 til $11.000 – gjorde du forbedre med 10%? Svaret kan chokere dig…

Da svaret er ingen. Ingen forbedring opstod. I virkeligheden, din proces forværret. Sure, indtægter steg, men er det virkelig en forbedring? Lad os tage et kig på problemet i denne tabel.

Lad os undersøge det før og efter-scenario. Sige, i den før billede, du har salg af $100.000, faste omkostninger på $20.000 og variable omkostninger på $ 70.000 mand. Samlede udgifter beløber sig til $90,000, giver du en bruttofortjeneste på $10.000. I den efter billede øge salget til $110.000, mens variable omkostninger stiger til $77.000 ud over $2.000 i ekstra udgifter – som giver dig samlede udgifter $99,000 og en bruttofortjeneste på $11.000. I efter billedet, Husk dog faste omkostninger er faste, og ændrer ikke med yderligere indtægter. Så du burde få mere end 10% (11,8% at være helt nøjagtig) drage fordel af 10% vækst.

Ekstra udgifter forhindre procesforbedring

Her har vi den før og efter-scenario. Du kan se at faste omkostninger er faste, og ændrer ikke med yderligere indtægter. Så du burde få mere end 10% (11,8% at være helt nøjagtig) drage fordel af 10% vækst.

Og Bemærk, at for at bevare en 10% fortjeneste vi nødt til at bruge $2.000 i ekstra udgifter. Disse ekstra udgifter udgør din proces ineffektivitet. Disse udgifter kan være salgsrabatter, rejser, overtid eller noget andet. Navnene noget ikke rigtig. Hvad betyder noget er, at vi ikke forbedrer.

Proces Evolution giver mulighed for forbedring

Forbedring af resultaterne af processen udviklingen, ikke fra en større målestok. Hvad er forskellen? Skalaen øger når vi ansætte en anden person, øge udgifter eller købe flere aktiver for at erhverve eller servicere flere virksomheder. Processen evolution sker når vi ændre processen og som følge heraf kan frigive skjulte kapacitet og mere business-service uden at tilføje eventuelle omkostninger- og dette er en form for effektivitet. Du kan måle effektiviteten med formlen:

Effektivitet = Output / omkostninger

Men processen evolution handler om mere end blot at ændre omkostninger. Det handler om skiftende tid, øge proces hastighed og få mere produktion fra de omkostninger, du allerede har. Skære omkostninger, af sig selv, udvikle ikke en proces. Faktisk kan at reducere omkostningerne, uden at korrekt forstå, hvordan disse omkostninger vedrører processen, faktisk reducere proces evolution (decentralisering). Lad os gennemgå et eksempel…

En omkostningsreduktion og procedurer uddannelse Case Study

En virksomhed falder omkostningerne ved at skifte leverandører og ved hjælp af billigere materialer til deres fremstillingsproces. Indkøbsafdelingen er nu glad for de sparetip. Den nederste linje er begyndt at kigge bedre som overskud i første omgang øge. Og så dette forbedrede proces, højre? Nå…

Men derefter klager begynder at rulle fra feltet. Produkter nedbryde hurtigere. Teknisk support omkostninger stige, og gæster begynde at reducere deres ordrer. Ikke kun gøre overskud fordampe, men kunde goodwill også gør. For at kompensere for dette, kunne din første reaktion være at skifte tilbage til den gamle leverandør. Det er meget lettere og det løser den umiddelbare problem, men det vil ikke genvinde de tabte salg, kunder og skade på virksomhedens omdømme.

Men igen, du skal fokusere på det vigtigste spørgsmål. Der er en grænse for størrelsen af omkostninger man kan reducere i enhver proces – nul. Du kan ikke reducere omkostninger under nul. På den anden side er der ingen grænse for processen potentielle, vi kan opnå. Processen evolution vedrører tælleren (output), ikke nævneren (omkostninger) i effektivitet ligningen ovenfor.

Ændring i proces Evolution = ny Output / gamle Output

(Forudsat omkostninger holdes konstant)

Ved at fokusere på processen udviklingen i stedet for omkostninger kan vi øge vores output for evigt. Vi nødt bare til at sikre, at produktionen øges hurtigere end omkostningerne. Så er hvad vi har trinvise forbedring. Men hvilken procedure kan bruge til at opnå dette?

Processen uddannelse

Det handler om at samle feedback for at angive de rigtige prioriteringer for din forandringsproces. Du har brug for feedback til at drive forandringsprocessen. Den mere feedback du får, jo bedre vil du være i stand til at udvikle din proces. Så lad os tage et kig på hvad din proces bør medtage.

Feedback poster med vitaminmangel notationer

Tendensanalyse

Korrigerende handling proces og kriterier for handling

Auditprocessen

Management revisionsprocessen

Og så spørg dig selv følgende spørgsmål om din forandringsprocessen:

Oprettes procesposter feedback?

Har feedback poster været analyseret for processen mangler?

Analyseres manglerne for Statistisk signifikans?

Er manglerne i Statistisk signifikans skrevet til korrigerende foranstaltninger?

Gennemføres korrigerende/forebyggende handling?

Er der en objektiv gennemgang af alle processer for forandringsprocessen er i orden?

Er ledelsens gennemgang alle resultater at sikre forandringsprocessen er i orden- og at processer er under udvikling for at opfylde eller overstige organisatoriske krav?

Næste uge: Business modellering

Med disse tanker i sindet, kan du se, hvor vigtigt det er at først definere kontinuerlig forbedring og Bemærk, hvordan det rent faktisk kan påvirke din virksomhed. Men du kan ikke indsamle feedback fra alle processer på én gang. Hvis du gjorde, ville det skabe en proces overbelastning. Så hvor skal du begynde?

Næste gang vil vi vise dig vise hvordan når vi diskuterer business modellering. Business modellering prioriterer som core processer du skal forbedre. Det fortæller dig, hvilke processer er mest vigtigt ikke kun opnå din virksomhed mål – men også til at overleve som en rentabel forretning.

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel gratis, så længe den hjælpekilde boks er inkluderet i artiklen. Hvis du kører min artikel, ville et svarbrev til sean@bizmanualz.com være meget værdsat. Denne artikel er 895 ord længe herunder ressource boks. Tak for din interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.